Direktlänk till inlägg 30 maj 2010
Visst är det vår och allting ute men gott godis finns det alltid plats för. Igår gjorde vi snöbollar. Jättegoda! Det är citronsaften som gör det lilla extra men åsikterna skiljer sig här i familjen om det är gott eller inte. Jag gillar det i alla fall!
Smält ´chokladen i vattenbad på spisen eller i mikro. Blanda chokladen med kokosflingor och citronsaft. Smaka av med citronsaften så du får den smak du vill ha. Ställ smeten svalt och låt den svalna en stund- men inte så länge att smeten hinner stelna helt. Smeten ska vara lite halvfast så att man kan forma kulor av den.
Forma kulor, och rulla kulorna i kokosflingor eller strössel.
Läggs i burk med lock och förvaras i kylskåp.
Så är det dags att ta tag i efterjulvintern! Ett sätt att pigga upp sig så här års är att tjuvstartat odlingssäsongen. Jag brukar göra plats i köksfönstret för lite matnyttigheter. Smörgåskrasse är en lättodlad klassiker som är dessutom är jättegod. ...
Om jag fick göra vad jag ville och inte behövde tänka på pengar så skulle jag gå i skogen och ligga på soffan och läsa romaner. Och titta på filmer. ...
Må | Ti | On | To | Fr | Lö | Sö | |||
1 |
2 |
||||||||
3 | 4 |
5 | 6 |
7 |
8 |
9 | |||
10 |
11 |
12 |
13 |
14 |
15 |
16 | |||
17 |
18 |
19 | 20 | 21 |
22 | 23 | |||
24 |
25 |
26 | 27 |
28 |
29 |
30 | |||
31 |
|||||||||
|