Direktlänk till inlägg 14 oktober 2009
En variant på det varma téet eller kaffet när man kommer in från den kyliga höstpromenaden är Gruziskt te som man brukar dricka i Ryssland. Gruziskt betyder georgiskt.
För 4 koppar:
2 msk hallonsylt (eller annan söt sylt som man tycker om)
1 liter starkt, nybryggt te.
Lägg sylt på botten i kopparna. Häll över det nybryggda teet och rör om. Servera!
Så är det dags att ta tag i efterjulvintern! Ett sätt att pigga upp sig så här års är att tjuvstartat odlingssäsongen. Jag brukar göra plats i köksfönstret för lite matnyttigheter. Smörgåskrasse är en lättodlad klassiker som är dessutom är jättegod. ...
Om jag fick göra vad jag ville och inte behövde tänka på pengar så skulle jag gå i skogen och ligga på soffan och läsa romaner. Och titta på filmer. ...
Må | Ti | On | To | Fr | Lö | Sö | |||
1 |
2 | 3 | 4 | ||||||
5 | 6 |
7 | 8 | 9 | 10 |
11 | |||
12 |
13 |
14 | 15 |
16 |
17 | 18 | |||
19 | 20 |
21 |
22 | 23 | 24 |
25 | |||
26 |
27 |
28 | 29 |
30 |
31 |
||||
|