Direktlänk till inlägg 23 mars 2009
Vad blir det för efterrätt säger barnen på lördagseftermiddagen. Då får man plocka fram lite vad man har och snabbkolla recepten. Hos mig blev det äpplen i honungssås:
Smält honungen i en kastrull. Lägg i äpplen, russin och nötter och låt koka några minuter. Smaka av med citronsaft. Låt svalna.
Enligt receptet ska det vara turkisk yoghurt till men barnen tog glass, det gick lika bra.
Så är det dags att ta tag i efterjulvintern! Ett sätt att pigga upp sig så här års är att tjuvstartat odlingssäsongen. Jag brukar göra plats i köksfönstret för lite matnyttigheter. Smörgåskrasse är en lättodlad klassiker som är dessutom är jättegod. ...
Om jag fick göra vad jag ville och inte behövde tänka på pengar så skulle jag gå i skogen och ligga på soffan och läsa romaner. Och titta på filmer. ...
Må | Ti | On | To | Fr | Lö | Sö | |||
1 | |||||||||
2 | 3 | 4 |
5 |
6 |
7 | 8 | |||
9 | 10 | 11 | 12 |
13 | 14 | 15 | |||
16 | 17 |
18 | 19 |
20 | 21 | 22 |
|||
23 | 24 | 25 | 26 |
27 | 28 |
29 | |||
30 | 31 |
||||||||
|