Direktlänk till inlägg 25 januari 2009
På söndagen brukar vi ha lite mera tid på morgonen och kokar ägg till frukost. Ibland bakar vi något snabbt också för morgonmackan, ibland blir det bara rostat bröd. I fredags fick vi leverans av ekologiska frukter och grönsaker så idag fick det bli nypressad grape/apelsinjuice till ägget. Jättegott!! Det gör verkligen skillnad med de ekologiska frukterna och grönsakerna, de smakar som jag minns att det gjorde förr. Det där med nypressad juice är en stor lyx, som tar lite tid men ger mycket.
När vi kom tillbaka från söndagspromenaden kokade jag jordgubbskräm eftersom jag hittat en påse jordgubbar i frysen från i somras. Härligt med sommarsmak mitt i dystraste vintern!
Så är det dags att ta tag i efterjulvintern! Ett sätt att pigga upp sig så här års är att tjuvstartat odlingssäsongen. Jag brukar göra plats i köksfönstret för lite matnyttigheter. Smörgåskrasse är en lättodlad klassiker som är dessutom är jättegod. ...
Om jag fick göra vad jag ville och inte behövde tänka på pengar så skulle jag gå i skogen och ligga på soffan och läsa romaner. Och titta på filmer. ...
Må | Ti | On | To | Fr | Lö | Sö | |||
1 |
2 | 3 |
4 | ||||||
5 |
6 | 7 |
8 |
9 | 10 | 11 | |||
12 | 13 | 14 | 15 | 16 |
17 |
18 | |||
19 | 20 | 21 | 22 | 23 |
24 | 25 | |||
26 | 27 | 28 |
29 | 30 | 31 | ||||
|