Direktlänk till inlägg 20 mars 2010
Vad ska man göra med en massa hallon man hittar i frysen och där ryktet går att man kan bli magsjuk av dem? Jo, man kokar marmelad. Du behöver:
Koka upp socker och vatten. Lägg i bären och låt dem sakta sjuda i 10 mon. Häll upp på rena, varma burkar. Förslut väl och förvara svalt. Receptet går bra att halvera eller fördubbla.
Så är det dags att ta tag i efterjulvintern! Ett sätt att pigga upp sig så här års är att tjuvstartat odlingssäsongen. Jag brukar göra plats i köksfönstret för lite matnyttigheter. Smörgåskrasse är en lättodlad klassiker som är dessutom är jättegod. ...
Om jag fick göra vad jag ville och inte behövde tänka på pengar så skulle jag gå i skogen och ligga på soffan och läsa romaner. Och titta på filmer. ...
Må | Ti | On | To | Fr | Lö | Sö | |||
1 |
2 | 3 |
4 | 5 |
6 |
7 | |||
8 |
9 | 10 |
11 | 12 |
13 |
14 | |||
15 |
16 |
17 | 18 |
19 |
20 | 21 |
|||
22 | 23 |
24 | 25 |
26 |
27 | 28 |
|||
29 |
30 |
31 | |||||||
|