Alla inlägg under mars 2010

Av Ingela - 14 mars 2010 18:27

  

Ämmu en helg är till ända och den har faktiskt varit latare än vanligt. Det började med en ledig fredag eftermiddag som gick i lathetens tecken och sen har det fortsatt. Vi har till och med haft lite sol så man har fått föraningar om våren. Tyvärr har det bara varit 4-5 grader som bäst och eftersom det är minusgrader om nätterna så går snösmältningen så långsamt, så långsamt. Nåja, det är bara att hålla ut. Snart kommer våren.

Nu är det lite avspänning som gäller på kvällen. Jag hittade lite alkoholfri glögg här hemma som man ju kan spetsa lite med vodka. Söndagsmys är inte heller så dumt.

Av Ingela - 11 mars 2010 08:50

  

Imorgon tänker jag vara ledig på eftermiddagen. Jag har ett möte på morgonen så tyvärr kan jag inte vara ledig hela dagen. När mötet är slut så fikar jag och sen tar jag ut min friskvårdstimme för en långpromenad och sen går jag hem och äter lunch. Efter det ska jag sova middag. Efter det ska jag bara mysa, kanske göra lite avslappningsövningar eller sitta i soffan med en kopp te tills de andra kommer hem. Då fikar vi. Hoppas maken kommer tidigt så att vi kan vara på gymmet tidigt, innan kvällsmaten. Sen duscha laga mat och ta FREDAG!!!!! Det här kommer att hålla mig uppe idag. Som tur är har jag inga möten utan kan jobba i egen takt.

Av Ingela - 9 mars 2010 08:11

  

De här blåsipporna slog ut förra våren hos oss. Nu ligger snön ännu på vårt blåsippeställe men snart så...

I desperat väntan på våren har jag fixat till det hemma. Satt upp nya ljusgröna gardiner, bytt till ljusa lampskärmar och kuddfordral. Tagit fram ljusa fleeceplädar. Och det är faktiskt mycket ljusare hemma. Snart är det vårdagjämning och vi hoppas väl att snön är borta till påsk. Skärtorsdag är första april.

Idag var det -3 när jag gick ut och det hade faktiskt kommit ett tunnt snölager. Än är det vinter.

Av Ingela - 7 mars 2010 11:00

Vintern håller i sig med riktigt kallt på nätterna och bara någon enstaka plusgrad på dagarna, så snön smälter långsamt, långsamt. Vinterkläder med mössa och halsduk och vantar är ett måste ett tag till. Solen skiner dock, och man får vara glad för det. I morse var första gången som jag vaknade av att skatorna satt och kraxade utanför, ett vårtecken så gott som något. I går tog jag mig en shoppingrunda, bland annat för att äntligen använda det presentkort jag fick i julklapp. Och nu ska jag göra som tonåringarna och lägger in bilder på fynden.

  

Ett par mörkblå Levis med smala ben. Var faktiskt sugen på ett par färdigslitna med hål, men då köper man det för några hundra på H&M. Jag kanske är för gammal för färdigslitet, vet inte.

  

Tunn, lite längre skjorta med en scarfs. Jag älskar sjalar och kan köpa hur många som helst.

  

Tunn skjorta från Esprit

Jag var faktiskt på gång att köpa en kofta också men hade lite brått så det får väl anstå.

Av Ingela - 4 mars 2010 14:25

 

Idag är det svinkallt ute igen, men solen skiner! Och fåglarna sjunger! Och enligt aftonbladet är våren på väg. Själv är jag trött efter en hård vinter och ett antal förkylningar. Funderar på att pigga upp mig med en rejäl shoppingrunda på lördag. Det var länge sedan och det finns ingenting det inte hjälper mot. Det hjälper till och med mot PMS och kärleksbekymmer! För att inte tala om enklare ”åkommor” som vårtrötthet och skit på jobbet.

Har ett presentkort kvar som jag fick i julklapp som jag inte utnyttjat än, så nu är det hög tid. Sen kanske man ska göra som tonåringarna och fotografera fynden och lägga ut bilderna här! Om jag kommer iväg och handlar dvs, det kommer ofta något emellan.

Idag fyller maken år och det var ett sjå att komma på present men till sist blev det en prenumeration på en träningstidning. Hans stora intresse är ju kampsport och styrketräning så det blev säkert bra. Sonen köpte en påse lakritskola till honom. Eftersom maken är den ende i familjen som gillar lakrits så får han ha den för sig själv.

Av Ingela - 2 mars 2010 08:09

  

I söndags var det varmt och nästan vårlikt då vi tog en långpromenad hela familjen, under ständigt kivande mellan syskonen. Det hör ju till. Snösmältningen hade riktigt tagit fart.

Igår blev det ett riktigt bakslag med snöyra under eftermiddagen. Tack och lov låg temperaturen runt nollan så snön lade sig inte. I går hade vi också fått en mattidning, och tänka sig, det låg en mörk chokladkaka med som gåva! Härligt att ta på kvällen när snön yr utanför.

Idag så är det några minusgrader, MEN, strålande sol. Det går framåt i alla fall.

Presentation

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Mars 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards