Direktlänk till inlägg 21 maj 2009
I dag gör jag rabarbermarmelad. Gott och avstressande att jobba med!
Jag brukar också ha i Atamon och Melatin, dosera enl förpackning.
Varva rabarber och citron med hälften av sockret och låt det safta sig över natten, eller dagen. Låt koka upp och koka i 20 minuter. Om du vill kan du nu ta bort citronskivorna. Tillsätt resten av strösockret. Låt koka ytterligare 15 minuter. Rör ner ingefäran som först rörts slät i en aning vatten.
Så är det dags att ta tag i efterjulvintern! Ett sätt att pigga upp sig så här års är att tjuvstartat odlingssäsongen. Jag brukar göra plats i köksfönstret för lite matnyttigheter. Smörgåskrasse är en lättodlad klassiker som är dessutom är jättegod. ...
Om jag fick göra vad jag ville och inte behövde tänka på pengar så skulle jag gå i skogen och ligga på soffan och läsa romaner. Och titta på filmer. ...
Må | Ti | On | To | Fr | Lö | Sö | |||
1 |
2 |
3 | |||||||
4 |
5 | 6 | 7 |
8 |
9 |
10 | |||
11 | 12 |
13 | 14 |
15 |
16 |
17 | |||
18 | 19 |
20 |
21 | 22 |
23 |
24 | |||
25 |
26 |
27 | 28 |
29 | 30 |
31 | |||
|