Direktlänk till inlägg 29 maj 2009
Ett favoritrecept som jag använt under en följd av år. Kan man även använda nu när rabarberna börjar bli lite träiga. Speciellt gott till korv!
Skölj och skär rabarbern i småbitar. Skala den om stjälkarna börjar bli träiga. Blanda alla ingredienser och koka sakta utan lock tills chutneyn är tjock som sylt, smaka av kryddningen. Ta grytan av värmen, skumma eventuellt, och rör ned Atamon konserveringsmedel. Slå upp på glasburk och förvara svalt.
Så är det dags att ta tag i efterjulvintern! Ett sätt att pigga upp sig så här års är att tjuvstartat odlingssäsongen. Jag brukar göra plats i köksfönstret för lite matnyttigheter. Smörgåskrasse är en lättodlad klassiker som är dessutom är jättegod. ...
Om jag fick göra vad jag ville och inte behövde tänka på pengar så skulle jag gå i skogen och ligga på soffan och läsa romaner. Och titta på filmer. ...
Må | Ti | On | To | Fr | Lö | Sö | |||
1 |
2 |
3 | |||||||
4 |
5 | 6 | 7 |
8 |
9 |
10 | |||
11 | 12 |
13 | 14 |
15 |
16 |
17 | |||
18 | 19 |
20 |
21 | 22 |
23 |
24 | |||
25 |
26 |
27 | 28 |
29 | 30 |
31 | |||
|