Direktlänk till inlägg 21 februari 2010
Nu i februari är det clementintid, då kan det vara roligt att pröva något nytt.
För fyra personer, eller åtta om ni är små i maten:
Koka upp strösockret och vattnet. Tillsätt kryddorna och vaniljsockret. Dra åt sidan.
Skala clementinerna med kniv och lägg dem i den varma lagen. Låt svalna
Kan gärna göras någon dag i förväg så att kryddsmakerna tränger in. Servera med vaniljglass eller lättvispad grädde.
Så är det dags att ta tag i efterjulvintern! Ett sätt att pigga upp sig så här års är att tjuvstartat odlingssäsongen. Jag brukar göra plats i köksfönstret för lite matnyttigheter. Smörgåskrasse är en lättodlad klassiker som är dessutom är jättegod. ...
Om jag fick göra vad jag ville och inte behövde tänka på pengar så skulle jag gå i skogen och ligga på soffan och läsa romaner. Och titta på filmer. ...
Må | Ti | On | To | Fr | Lö | Sö | |||
1 |
2 |
3 | 4 |
5 |
6 |
7 | |||
8 |
9 |
10 | 11 |
12 |
13 |
14 | |||
15 |
16 | 17 |
18 |
19 | 20 |
21 | |||
22 |
23 |
24 |
25 |
26 |
27 | 28 |
|||
|